top of page

Eindhoven Maatjes

Lopend

|

Eindhoven

Boksen met Eindhoven Maatjes

Het lijkt ons supertof om te gaan boksen met Eindhoven Maatjes. Samen met onze vrijwilliger Dennis Verhoeven zijn we vanuit deze gedachte begonnen om bokslessen te kunnen aanbieden. Lijkt het jou leuk om te helpen?

Boksen met Eindhoven Maatjes
Boksen met Eindhoven Maatjes

Tijd en locatie

Lopend

Eindhoven, Maasstraat 105, 5626 BB Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Vanaf april hopen we met Eindhoven Maatjes boksen te kunnen aanbieden. Dit idee is ontstaan door onze vrijwilliger Dennis Verhoeven. Dennis is oud-wereldkampioen boksen en bovenal een inspiratiebron. Dennis is geboren met misvormde handen en voeten en een spierziekte, maar dat heeft hem nooit beperkt om iets niet te doen.

Lees hier het verhaal van Dennis!

Van idee naar uitvoering

Samen met Dennis zijn we gaan kijken naar hoe we dit idee konden gaan uitvoeren. Inmiddels hebben we een plan uitgewerkt en het ziet er nu naar uit dat we vanaf april kunnen starten. 

We willen 2x in de maand bokslessen gaan aanbieden. Lijkt het je leuk om mee te doen met deze bokslessen? Via deze link kun je jezelf aanmelden! 

Help mee!

Heb je zelf toffe ideeën over het boksen en/of wil je meehelpen met het realiseren van het boksen? Laat het dan hier weten! Iedereen is welkom om aan te sluiten bij dit project en op deze manier een bijdrage te leveren aan het realiseren van dit nieuwe aanbod van Eindhoven Maatjes.

Deel dit evenement

bottom of page