top of page

Eindhoven Maatjes

Datum en tijd worden later bepaald

|

Eindhoven

Boksen met Eindhoven Maatjes

Lijkt het jou leuk om 2x in de maand op zaterdagochtend van 10-12 uur te boksen en te werken aan je gezondheid? Meld je dan aan!

Boksen met Eindhoven Maatjes
Boksen met Eindhoven Maatjes

Tijd en locatie

Datum en tijd worden later bepaald

Eindhoven, Maasstraat 105, 5626 BB Eindhoven, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ontdek de Kracht van Boksen met Eindhoven Maatjes!

Gratis bokslessen voor iedereen, door oud-wereldkampioen Dennis Verhoeven

Bij Eindhoven Maatjes geloven we in de kracht van sport om mensen samen te brengen en te inspireren. Vanaf april 2024 introduceren we een gloednieuw initiatief: gratis bokslessen voor iedereen die zich wil inzetten voor een gezonder leven. En het mooiste? Deze lessen worden geleid door niemand minder dan Dennis Verhoeven, oud-wereldkampioen en een ware inspiratiebron.

Lees hier het verhaal van Dennis!

Waarom Boksen?

Boksen is meer dan een sport; het is een manier om aan jezelf te werken, zowel fysiek als mentaal. Het verbetert niet alleen je conditie, kracht, en coördinatie, maar versterkt ook je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. En bij Eindhoven Maatjes staat inclusiviteit voorop: jong of oud, met of zonder beperking, iedereen is welkom. We zorgen ervoor dat onze lessen toegankelijk zijn voor iedereen, inclusief rolstoelgebruikers.

Praktische Informatie

  • Wanneer? 2x per maand op zaterdagochtend, van 10:00 tot 12:00 uur.
  • Start? Ons doel is om in april te starten, maar dit ligt nog niet vast. Dit is een interessepeiling.
  • Waar? Maasstraat 105 Eindhoven
  • Kosten? Helemaal gratis!

Jouw Commitment

We nodigen je uit om deel uit te maken van een uniek traject waarbij we samenwerken aan een gezonder en sterker zelf. Bij aanmelding hopen we dat je, in principe, de intentie hebt om je voor één jaar bij ons aan te sluiten. We begrijpen dat het leven onvoorspelbaar is en flexibiliteit vereist, dus we staan open voor aanpassingen onderweg. Jouw inzet is voor ons waardevol, ongeacht de vorm. Samen bouwen we aan een ondersteunende gemeenschap, waarbij elke stap vooruit telt.

Doe Mee!

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en samen met Dennis Verhoeven en de Eindhoven Maatjes gemeenschap aan je gezondheid te werken? Meld je dan nu aan voor onze bokslessen! Het maakt niet uit wat je niveau is of wat je achtergrond is, er is plaats voor iedereen.

Schrijf je in en ontdek de kracht van boksen. Samen staan we sterk, samen werken we aan een gezondere toekomst. We kijken uit naar je deelname!

Deel dit evenement

bottom of page