top of page

Eindhoven Maatjes

Onze
organisatie

Benieuwd naar de mensen achter Eindhoven Maatjes? Check het hier! De organisatie van Eindhoven Maatjes is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die de organisatie ondersteunen in deze werkzaamheden.

Ook kun je meer te weten komen over de mensen in de organisatie en hun persoonlijke verhaal lezen. Wil je graag contact met een specifiek iemand uit de organisatie? Binnenkort heeft iedereen een eigen e-mailadres. Voorlopig kun je nog contact opnemen via het algemene mailadres en jouw bericht richten tot de persoon wie je graag wil bereiken.

Erik houdt zich bezig met de ontwikkeling van Eindhoven Maatjes. Hij zorgt dat de doelstellingen behaald worden en dat het initiatief verder kan groeien.

Erik Bukkems

Projectleider

Persoonlijke verhaal

Irma is begeleider bij Eindhoven Maatjes. Zij ondersteunt Erik in zijn werkzaamheden. Daarnaast stuurt ze vrijwilligers en deelnemers aan.

Irma Ruinen

Begeleider

Persoonlijke verhaal

Kevin is verantwoordelijk voor de media van Eindhoven Maatjes. Hij zorgt ervoor dat er leuke content gemaakt wordt. Zo is hij bijvoorbeeld de host van de MaatjesCast.

Kevin van den Elsen

Media

Persoonlijke verhaal

Mark Evers is initiatiefnemer van Eindhoven Maatjes. Ook is hij betrokken bij de opzet van Eindhoven Maatjes Gezond & Sport.

Mark Evers

Initiatiefnemer

Persoonlijke verhaal

Pim is begeleider. Hij helpt tijdens activiteiten en is een gesprekspartner voor deelnemers die hier behoefte aan hebben.

Pim Smits

Begeleider

Persoonlijke verhaal

Paul voert individuele gesprekken met deelnemers. Dit om te onderzoeken waar hun talenten liggen en hoe dit ontwikkeld kan worden.

Paul Rötschke

Begeleider

Persoonlijke verhaal

Onze vrijwilligers

Kevin Hendriks

Vrijwilliger

Lars Fiers

Vrijwilliger

Dennis Verhoeven

Vrijwilliger boksen

Yasmine Chaibi

Vrijwilliger

Pim Smits

Vrijwilliger

bottom of page