top of page

Eindhoven Maatjes

za 30 mrt

|

Eindhoven

Samen soep & wraps maken!

Op zaterdag 30 maart om 17.15 uur gaan we samen verse soep en wraps maken. Lijkt het je leuk om mee te helpen en mee te eten? Reserveer dan snel een ticket!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Samen soep & wraps maken!
Samen soep & wraps maken!

Tijd en locatie

30 mrt 2024, 17:10 – 19:00

Eindhoven, Maasstraat 105, 5626 BB Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Datum: Zaterdag 30 maart Tijd: Start om 17.15 uur (wees een kwartier van tevoren aanwezig, dus om 17.00 uur) Locatie: Maasstraat 105, Eindhoven Deelname: Gratis

Over het Evenement:

Ben je een liefhebber van gezond eten en vind je het leuk om samen te koken? Sluit je dan aan bij ons gezellige kookevenement waar we verse soep en wraps gaan maken! Dit is een fantastische gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je kookkunsten te delen of juist iets nieuws te leren, en natuurlijk om samen te genieten van een heerlijke maaltijd.

Wat kun je verwachten?

 • Een leuke en interactieve kooksessie
 • Alle ingrediënten voor het maken van verse soep en heerlijke wraps
 • Een gezellige sfeer waarin iedereen bijdraagt aan de maaltijd
 • Een heerlijk diner dat we samen hebben bereid

Hoe doe je mee?

Deelname aan dit evenement is volledig gratis, maar het is wel noodzakelijk om vooraf een ticket te reserveren. Dit zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en voldoende ingrediënten in huis kunnen halen. Volg de reserveringsinstructies op deze pagina om je plek te bevestigen.

Locatie en Tijd:

We verzamelen bij Maasstraat 105 in Eindhoven. Om ervoor te zorgen dat we om 17.15 uur kunnen starten met koken, vragen we je om een kwartier van tevoren, dus om 17.00 uur, aanwezig te zijn.

Na het Koken:

Na afloop van het koken gaan we natuurlijk samen genieten van de gemaakte soep en wraps. Dit is een perfecte kans om te relaxen, te genieten van je eigen kookkunsten, en de andere deelnemers beter te leren kennen.

Contactinformatie:

Heb je vragen of wil je meer informatie over het evenement? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

Grijp deze kans om deel te nemen aan een gezellig en culinair evenement. Reserveer nu je ticket en kom samen met ons soep en wraps maken!

Tickets

 • Ticket

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket + donatie

  De volledige opbrengst gaat naar Eindhoven Maatjes.

  € 2,00
  +€ 0,05 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page