top of page

Eindhoven Maatjes

vr 22 mrt

|

Amsterdam

Samen Nederland - Schotland kijken in Amsterdam

Op vrijdag 22 maart speelt het Nederlands elftal een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Het lijkt ons leuk om deze wedstrijd live te bekijken in de Johan Cruijff arena. Een ticket kost 64 euro.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Samen Nederland - Schotland kijken in Amsterdam
Samen Nederland - Schotland kijken in Amsterdam

Tijd en locatie

22 mrt 2024, 20:45 – 23:00

Amsterdam, Johan Cruijff Boulevard 1, 1101 AX Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Datum: Vrijdag 22 maart Tijd: Wedstrijd begint om 20.45 uur Locatie: Johan Cruijff Arena, Amsterdam Ticketprijs: €64 per persoon Vervoer: Op eigen kosten

Over het Evenement:

Ga mee met een enthousiaste vrijwilliger van Eindhoven Maatjes naar de spannende voetbalwedstrijd tussen Nederland en Schotland in de Johan Cruijff Arena! Dit is een unieke kans om de Oranje in actie te zien en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Let op: dit uitje wordt georganiseerd rond de aanwezigheid van één vrijwilliger van ons team. Het idee is om voetbalfans binnen onze gemeenschap een kans te bieden om samen deze wedstrijd te ervaren, zonder de verwachting van een grote groepsbijeenkomst.

Wat kun je verwachten?

 • Een spannende voetbalavond in de bruisende sfeer van de Johan Cruijff Arena
 • De gelegenheid om samen met een vrijwilliger van Eindhoven Maatjes en mogelijk enkele andere fans van de gemeenschap de wedstrijd bij te wonen
 • De kans om op eigen initiatief samen te reizen en de ervaring te delen

Hoe doe je mee?

Zorg dat je erbij bent door je ticket via onze website te kopen. We faciliteren de aankoop van je wedstrijdticket, zodat je zorgeloos van de wedstrijd kunt genieten. Tickets zijn beperkt, dus wacht niet te lang met reserveren!

Vervoer:

Iedereen regelt zelf het vervoer naar Amsterdam. We stimuleren je om eventueel samen te reizen met de vrijwilliger en andere deelnemers. Dit is een mooie kans om elkaar beter te leren kennen en de voorpret te vergroten. Details over het samen reizen kunnen in overleg worden georganiseerd.

Contactinformatie:

Heb je vragen of wil je meer weten over het evenement? Onze website staat vol met informatie, en voor directe vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag om van deze voetbalavond een succes te maken.

Dit is je kans om de Nederlandse ploeg in actie te zien en tegelijkertijd deel uit te maken van een kleinschalige bijeenkomst met een vrijwilliger van Eindhoven Maatjes. Reserveer je ticket nu en geniet van een onvergetelijke voetbalervaring tijdens Nederland tegen Schotland!

Tickets

 • Ticket

  € 64,00
  +€ 1,60 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket + donatie

  De volledige opbrengst gaat naar Eindhoven Maatjes.

  € 66,00
  +€ 1,65 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page