top of page

Eindhoven Maatjes

zo 12 mei

|

Eindhoven

Samen naar Fortuna Sittard - PSV kijken!

Op zondag 12 mei speelt PSV tegen Fortuna Sittard. Met Eindhoven Maatjes gaan we deze wedstrijd samen kijken. Lijkt het je leuk om met ons mee te kijken? Reserveer dan snel jouw ticket!

Samen naar Fortuna Sittard - PSV kijken!
Samen naar Fortuna Sittard - PSV kijken!

Tijd en locatie

12 mei 2024, 14:30 – 16:00

Eindhoven, Maasstraat 105, 5626 BB Eindhoven, Nederland

Gasten

Over het evenement

Datum: Zondag 12 mei Tijd: Wedstrijd begint om 16.45 uur Locatie: Maasstraat 105, Eindhoven Eigen Bijdrage: €2,50 per persoon

Over het Evenement:

Beleef de actie en de spanning van de Eredivisie samen met ons door de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PSV te kijken. Deze zondagmiddag belooft vol voetbalemotie te zitten, perfect voor een dagje uit met medevoetbalfans in een gastvrije en opwindende omgeving.

Wat kun je verwachten?

 • Een middag vol voetbalplezier in een gezellige sfeer
 • Het samenkijken van de wedstrijd op een Digibord, zodat niemand iets mist
 • Een kleine bijdrage van €2,50 voor het organiseren van deze mooie samenkomst

Hoe doe je mee?

Laat deze kans niet schieten om bij dit spannende evenement aanwezig te zijn. Reserveer je ticket door de instructies hier op de pagina te volgen. Zorg dat je jouw plaats bevestigt en samen met ons van een fantastische voetbalervaring geniet!

Locatie en Tijd:

We verzamelen in Maasstraat 105, Eindhoven. De deuren gaan open om 16.30 uur, een kwartier voordat de wedstrijd begint, om iedereen voldoende tijd te geven zich te settelen en de voorwedstrijdse sfeer op te snuiven.

Contactinformatie:

Heb je vragen of wil je meer informatie? Onze contactpagina op de website staat voor je klaar. We zijn er om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je alles weet wat je nodig hebt voor een onvergetelijke voetbaldag.

Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijke voetbalmiddag bij de wedstrijd Fortuna Sittard tegen PSV. Reserveer nu je ticket en wees erbij om samen met ons deze spannende wedstrijd te beleven!

Tickets

 • Ticket

  € 2,50
  +€ 0,06 servicekosten
 • Ticket + donatie

  De volledige opbrengst gaat naar Eindhoven Maatjes.

  € 4,50
  +€ 0,11 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page