top of page

Eindhoven Maatjes

za 20 apr

|

Eindhoven

Gourmetten met Eindhoven Maatjes

Op zaterdag 20 april van 17.00 uur tot 20.00 uur gaan we met Eindhoven Maatjes gourmetten. Lijkt het je leuk om mee te doen? Reserveer dan snel een ticket.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gourmetten met Eindhoven Maatjes
Gourmetten met Eindhoven Maatjes

Tijd en locatie

20 apr 2024, 17:00 – 20:00

Eindhoven, Hessen Kasselstraat 1, 5615 SM Eindhoven, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ben jij klaar voor een avond vol gezelligheid, lekker eten en nieuwe mensen ontmoeten? Dan hebben wij het perfecte evenement voor jou! Eindhoven Maatjes nodigt je uit voor een onvergetelijke gourmetavond.

Wanneer? Zaterdag 20 april, van 17:00 tot 20:00 uur.

Waar? We komen samen op een gezellige locatie aan de Hessen Kasselstraat 1, waar we samen gaan genieten van heerlijke gerechten.

Wat kost het? Voor slechts 5 euro per persoon ben je verzekerd van een plaatsje aan onze feestelijke gourmettafel. Deze eigen bijdrage helpt ons om voor iedereen een smakelijke en vrolijke avond te organiseren.

Wat kun je verwachten? Een avond gevuld met gezelligheid, waarbij je zelf je favoriete gerechtjes kunt bereiden op de gourmet. Het is de perfecte kans om in een ontspannen sfeer andere leuke mensen uit Eindhoven en omgeving te leren kennen. Of je nu een Eindhoven Maatje bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond, iedereen is welkom!

Hoe reserveer je een ticket? Wil je deze culinaire en gezellige avond niet missen? Reserveer dan snel je ticket! Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

We kijken ernaar uit om samen met jou een fantastische avond te beleven. Zorg dat je erbij bent en maak nieuwe herinneringen met Eindhoven Maatjes!

Tickets

 • Ticket

  € 5,00
  +€ 0,13 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket + donatie

  De donatie komt volledig ten goede aan Eindhoven Maatjes.

  € 7,00
  +€ 0,18 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page