top of page

Eindhoven Maatjes

do 25 apr

|

Eindhoven

Samen SC Heerenveen - PSV kijken!

Op donderdag 25 april gaan we met Eindhoven Maatjes samen SC Heerenveen - PSV kijken. Lijkt het jou leuk om mee te kijken? Reserveer dan snel jouw ticket!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Samen SC Heerenveen - PSV kijken!
Samen SC Heerenveen - PSV kijken!

Tijd en locatie

25 apr 2024, 18:40 – 21:00

Eindhoven, Maasstraat 105, 5626 BB Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Datum: Donderdag 25 april Tijd: Wedstrijd begint om 18.45 uur Locatie: Maasstraat 105, Eindhoven Eigen Bijdrage: €2,50 per persoon

Over het Evenement:

Sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke voetbalavond waar we samen de wedstrijd tussen SC Heerenveen en PSV zullen bekijken. Dit is de perfecte gelegenheid om midden in de week de spanning te voelen en je team te steunen in een vriendelijke en opwindende atmosfeer.

Wat kun je verwachten?

  • Een avond gevuld met voetbalpassie en gemeenschapsgevoel
  • Een aangename setting om de wedstrijd in goede sfeer te volgen
  • Live streaming van de wedstrijd op een Digibord voor een geweldige kijkervaring
  • Een bescheiden eigen bijdrage van slechts €2,50 ter ondersteuning van het evenement

Hoe doe je mee?

Mis deze kans niet om deel te zijn van dit spannende evenement. Reserveer je ticket door de stappen te volgen die op deze pagina aangegeven zijn. Verzeker je plek en geniet samen met ons van deze spannende voetbalwedstrijd!

Locatie en Tijd:

Het evenement vindt plaats op Maasstraat 105 in Eindhoven. We openen de deuren om 18.30 uur, waardoor je genoeg tijd hebt om comfortabel te settelen voor de wedstrijd die om 18.45 uur van start gaat.

Contactinformatie:

Voor eventuele vragen of meer informatie, bezoek onze contactpagina op de website. We helpen je graag met al je vragen en zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie hebt voor een geweldige avond.

Kom samen met ons de voetbalmagie beleven tijdens de wedstrijd SC Heerenveen tegen PSV. Reserveer je ticket nu en zorg dat je erbij bent voor deze memorabele voetbalervaring!

Deel dit evenement

bottom of page