top of page

Eindhoven Maatjes

za 10 aug

|

Eindhoven

Kampvuur activiteiten

Op zaterdag 10 augustus van 20.00 tot 23.00 uur kun je genieten van een gratis kampvuuravond met Eindhoven Maatjes aan de Hessen Kasselstraat 1 in Eindhoven, inclusief spelletjes zoals Weerwolven van Wakkerdam, verhalen vertellen en gezellige gesprekken, toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kampvuur activiteiten
Kampvuur activiteiten

Tijd en locatie

10 aug 2024, 20:00 – 23:00

Eindhoven, Hessen Kasselstraat 1, 5615 SM Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Datum: Zaterdag 10 augustus Tijd: 20.00 - 23.00 uur Locatie: Hessen Kasselstraat 1, Eindhoven Deelname: Gratis Toegankelijkheid: Rolstoelvriendelijk

Sluit je aan bij Eindhoven Maatjes voor een onvergetelijke kampvuuravond vol warmte en gezelligheid. Tijdens deze avond kun je genieten van het knisperende vuur terwijl we spannende spelletjes spelen zoals Weerwolven van Wakkerdam, boeiende verhalen vertellen en diepgaande gesprekken voeren. Deze activiteit is een perfecte manier om te ontspannen, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de zomeravond.

De locatie is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zodat iedereen comfortabel kan deelnemen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een speciale avond die zowel hartverwarmend als inspirerend is.

Tickets

  • Ticket

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page