top of page

Eindhoven Maatjes

do 20 jun

|

Eindhoven

Groots Met Een Zachte G - Guus Meeuwis

Uitverkocht - Op zondag 16 juni gaan we naar de allerlaatste Groots Met Een Zachte G. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Stuur dan een mailtje naar info@eindhovenmaatjes.nl. Dan zetten we je op de reservelijst.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Groots Met Een Zachte G - Guus Meeuwis
Groots Met Een Zachte G - Guus Meeuwis

Tijd en locatie

20 jun 2024, 18:30 – 23:30

Eindhoven, Frederiklaan 10A, 5616 NH Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Grijp je kans om deel uit te maken van een historisch moment - de allerlaatste editie van Groots Met Een Zachte G! Dit unieke evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol muziek, vriendschap en natuurlijk de grootse sfeer die je van ons gewend bent.

Helaas zijn alle kaarten al uitverkocht, maar wanhoop niet! We bieden je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze reservelijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan ben jij de eerste die het hoort.

Hoe kun je meedoen?

Wil je deze kans niet missen? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@eindhovenmaatjes.nl met je naam en contactgegevens. Vermeld in je e-mail dat je graag op de reservelijst voor Groots Met Een Zachte G geplaatst wilt worden.

Wacht niet te lang, want de interesse is groot en de plaatsen op de reservelijst zijn beperkt. Dit is je laatste kans om deel uit te maken van een legendarische afsluiting van Groots Met Een Zachte G. We hopen je daar te zien!

Tickets

  • Ticket

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page