top of page

Eindhoven Maatjes

zo 24 mrt

|

Eindhoven

GlowGolf Eindhoven

Op zondag 24 maart om 14.00 uur gaan we GlowGolfen. Lijkt het je gezellig om mee te doen? Reserveer dan snel een ticket! Mocht je het leuk vinden, dan gaan we na afloop gezellig iets drinken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
GlowGolf Eindhoven
GlowGolf Eindhoven

Tijd en locatie

24 mrt 2024, 14:00 – 16:30

Eindhoven, Vijfkamplaan 6, 5624 EB Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Datum: Zondag 24 maart Tijd: Start om 14.00 uur (aanwezig zijn vanaf 13.45 uur) Locatie: Vijfkamplaan 6, Eindhoven Ticketprijs: €10 per persoon

Over het Evenement:

Duik in een avontuurlijke middag vol plezier bij ons GlowGolf evenement! Een spannende twist op traditioneel minigolf, gespeeld in een donkere omgeving met neonverlichting, wacht op je. Dit is jouw kans om te genieten van sport en spel in een unieke setting.

Wat kun je verwachten?

 • Een meeslepende GlowGolf ervaring op een baan die tot de verbeelding spreekt
 • Een gezellige middag waar sportiviteit en plezier samenkomen
 • De optie om na het spel samen iets te drinken en de ervaringen te delen

Hoe doe je mee?

Laat deze unieke kans niet liggen en reserveer snel je ticket. Voor maar €10 zorg je dat je erbij bent. Volg de aanwijzingen op deze pagina om je plek te bevestigen.

Locatie en Tijd:

Het verzamelpunt is bij Vijfkamplaan 6 in Eindhoven. We willen precies om 14.00 uur beginnen, dus vragen we je om uiterlijk om 13.45 uur aanwezig te zijn. Zo hebben we genoeg tijd om iedereen welkom te heten en klaar te staan voor de start.

Na het Event:

Heb je genoten van het GlowGolfen? Blijf dan nog even hangen voor een drankje samen met de groep. Een perfect moment om de middag gezellig af te ronden en na te praten over je avontuurlijke ervaringen op de golfbaan.

Contactinformatie:

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je volledig voorbereid bent op een onvergetelijke middag.

Grijp de kans voor een middag vol avontuur en gezelligheid. Reserveer je ticket nu en doe mee aan ons GlowGolf evenement met een leuke afsluiting!

Tickets

 • Ticket

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket + donatie

  De volledige opbrengst gaat naar Eindhoven Maatjes.

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page