top of page

Eindhoven Maatjes

Lopend

|

Eindhoven

Eindhoven Maatjes voetbalcafé

Sinds november 2023 zijn we begonnen met de voetbalcafé; samen met Eindhoven Maatjes naar wedstrijden van PSV kijken. We zoeken mensen die het leuk vinden om dit verder uit te bouwen en te helpen met de organisatie hiervan.

Eindhoven Maatjes voetbalcafé
Eindhoven Maatjes voetbalcafé

Tijd en locatie

Lopend

Eindhoven, Maasstraat 105, 5626 BB Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Sinds november 2023 kijken we samen met Eindhoven Maatjes naar de wedstrijden van PSV. Vaak zijn dit de uitwedstrijden, dit omdat met de thuiswedstrijden bijna iedereen in het stadion zit. Wij geloven erin dat sport kan verbinden en vinden het super leuk om samen ''ons'' PSV aan te moedigen.

Lees je dit nu en lijkt het je leuk om met ons mee te kijken? Bekijk dan snel de activiteiten-pagina en zoek een leuke wedstrijd uit! Maar wil je nog een stapje verder gaan, dan is dit de juiste plek.

We zoeken namelijk mensen die het leuk vinden om dit concept verder uit te bouwen. Momenteel zijn er vaak 3/4 mensen die samen naar de wedstrijden van PSV kijken. Dit willen we uitbouwen naar een grotere groep. Daarnaast willen we het meer bekendheid geven en zorgen dat samen voetbal kijken iets is wat we over langere periode kunnen doen.

Wil je graag hierbij helpen? Laat het dan weten! Dan gaan we samen onderzoeken hoe we dit kunnen aanpakken. Het project loopt al, dus je kan gelijk aansluiten!

Deel dit evenement

bottom of page