top of page

Eindhoven Maatjes

za 15 jun

|

Eindhoven

Bob Ross Schilderworkshop

Op zaterdag 15 juni organiseren we van 14.00 tot 17.00 uur een gratis Bob Ross schilderworkshop op Hessen Kasselstraat 1 in Eindhoven. Tijdens deze workshop leer je de kenmerkende 'nat-in-nat' schildertechniek van Bob Ross, waarbij je in korte tijd een prachtig landschap op canvas zet.

Bob Ross Schilderworkshop
Bob Ross Schilderworkshop

Tijd en locatie

15 jun 2024, 14:00 – 17:00

Eindhoven, Hessen Kasselstraat 1, 5615 SM Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Datum: Zaterdag 15 juni Tijd: 14.00 - 17.00 uur Locatie: Hessen Kasselstraat 1, Eindhoven Kosten: Gratis!

Heb je zin in een ontspannende en creatieve middag? Kom dan naar onze Bob Ross schilderworkshop! Bob Ross was een beroemde Amerikaanse schilder en televisiepresentator die bekend stond om zijn rustgevende stem en snelle "nat-in-nat" olieverftechniek. In zijn televisieshow "The Joy of Painting" leerde hij mensen hoe ze in korte tijd prachtige landschappen konden schilderen.

Tijdens onze workshop ga je, onder begeleiding van een instructeur, jouw eigen meesterwerk creëren in de stijl van Bob Ross. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al wat ervaring hebt met schilderen; de technieken van Bob Ross zijn toegankelijk voor iedereen.

De workshop is volledig gratis en alle materialen worden verstrekt. Bereid je voor om je te laten inspireren door de prachtige natuurtaferelen en leer hoe je met enkele eenvoudige stappen een mooi schilderij kunt maken. Het is niet alleen een leuke, maar ook een ontspannende activiteit.

Zorg dat je erbij bent en ontdek de kunstenaar in jezelf! De activiteit is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tickets

  • Ticket

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page