top of page

Projectgroepen
Samen groeien!

Werkoverleg

Doe mee!

Heb jij veel ideeën? Wil je ons graag helpen? Maar heb je hier wel hulp bij nodig? Dan zijn de projectgroepen voor jou gemaakt. 

Goed om te weten

Als lid van een projectgroep help je om Eindhoven Maatjes verder te laten groeien. Dit doe je onder begeleiding. Je krijgt net zoveel hulp als dat je zelf nodig hebt. Zonder druk en op je eigen tempo krijg je de kans om iets voor een ander te betekenen. Daarnaast ontmoet je veel nieuwe mensen terwijl je werkt in de projectgroep. Een win-winsituatie dus! 

Evenementen

Op dit moment hebben we plek bij de projectgroep Evenementen.

Lijkt het jou leuk om evenementen te bedenken en te helpen bij het organiseren van evenementen? Dan is de projectgroep Evenementen helemaal jouw ding!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
A97B66F3-E5EA-47CD-958F-688913BD7E43.heic
White Structure

Aanmelden projectgroepen

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan een projectgroep! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Leuk dat je wil deelnemen aan een projectgroep. Iemand van de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens zullen we samen kijken wat voor jou het beste past.

Erik Bukkems, initiatiefnemer

''Het leukste aan de projectgroepen vind ik de pizza's. We proberen het zo leuk (en lekker) mogelijk te maken als we overleg hebben met de projectgroepen. Het moet vooral heel gezellig zijn.''
bottom of page