top of page
Spelletjesmiddag
Spelletjesmiddag

za 17 jun

|

Eindhoven

Spelletjesmiddag

Op zaterdag 17 juni hebben we van 14.00 uur tot 17.00 uur een gezellige spelletjesmiddag. Naast de bordspellen, zullen er (indien het weer het toestaat) ook buitenspellen georganiseerd worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 jun 2023 14:00 – 18:00

Eindhoven, Hessen Kasselstraat 1, 5615 SM Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Kom op zaterdag 17 juni naar de spelletjesmiddag georganiseerd door Eindhoven Maatjes! Van 14.00 uur tot 18.00 uur gaan we een geweldige tijd hebben vol spelplezier. We verwelkomen je graag op onze locatie aan de Hessen Kasselstraat 1 in Eindhoven.

Voor slechts 2 euro kun je deelnemen aan dit leuke evenement. Er zijn verschillende spelletjes waar je uit kunt kiezen. Hou je van klassieke bordspellen? We hebben een breed scala aan spellen om je uitdaging te bieden. Daarnaast hebben we ook spellen op de Wii, zodat je kunt genieten van interactieve en dynamische gamingervaringen.

Als het weer het toelaat, organiseren we ook verschillende buitenspelletjes. Dus kom in beweging, adem de frisse lucht in en doe mee aan de leuke activiteiten die we buiten hebben gepland. Het wordt een dag vol plezier, lachen en nieuwe vriendschappen.

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 17 juni! We kijken ernaar uit om je te zien en er een onvergetelijke dag van te maken. Mis deze kans niet om nieuwe mensen te ontmoeten, je vaardigheden te tonen en vooral veel plezier te hebben!

Tickets

  • Ticket

    € 2,00
    +€ 0,05 servicekosten
  • Ticket + donatie

    € 4,00
    +€ 0,10 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page