top of page
Samen RKC - PSV kijken
Samen RKC - PSV kijken

za 02 sep

|

Eindhoven

Samen RKC - PSV kijken

Eindhoven Maatjes nodigt je uit voor een gezellige voetbalavond! We gaan samen de wedstrijd RKC - PSV kijken. De bal begint te rollen om 20.00 uur, maar je bent al welkom vanaf 19.30 uur. Voor slechts 2 euro eigen bijdrage geniet je van een avond met drinken en snacks. Mis het niet en juich mee voor

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

02 sep 2023 19:30 – 22:00

Eindhoven, Maasstraat 105, 5626 BB Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Ben je een voetballiefhebber en wil je een gezellige avond beleven met gelijkgestemden? Eindhoven Maatjes heeft iets speciaals voor jou!

Evenement: Samen de wedstrijd RKC - PSV kijken met Eindhoven Maatjes

Datum: Zaterdag 2 september

Tijd: Deuren open vanaf 19.30 uur, wedstrijd start om 20.00 uur

Locatie: Maasstraat 105, Eindhoven

Eigen Bijdrage: €2

Deze avond is de perfecte gelegenheid om andere voetbalfans te ontmoeten, de spanning van de wedstrijd te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Kom om 19.30 uur naar Maasstraat 105 en warm op voor de wedstrijd, die om 20.00 uur begint. Je bent ruim op tijd om een goed plekje te vinden en alvast wat te kletsen met de andere aanwezigen.

Voor een eigen bijdrage van slechts €2 kun je niet alleen genieten van een spannende wedstrijd, maar ook van verfrissende drankjes en heerlijke kleine snacks. Alles om de avond zo geslaagd mogelijk te maken!

Trek je PSV-shirt aan, neem je voetbalsjaal mee en bereid je voor op een avond vol sportieve energie en gezelligheid. We kunnen niet wachten om samen met jou de overwinning (of het verlies, maar dat hopen we natuurlijk niet) te vieren!

Reserveer je plek snel, want het belooft een fantastische avond te worden. We zien je graag op 2 september bij Maasstraat 105 in Eindhoven!

Tot dan!

Tickets

  • Ticket

    € 2,00
    +€ 0,05 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page