top of page
SalsaFitness voor beginners
SalsaFitness voor beginners

zo 02 jul

|

Eindhoven

SalsaFitness voor beginners

Met Eindhoven Maatjes gaan we gezellig deelnemen aan een workout SalsaFitness voor beginners. Lijkt het jou leuk om aan te sluiten? Wees welkom!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

02 jul 2023 12:00 – 13:00

Eindhoven, Karpendonkse Plas, 5631 Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Ontdek de opwindende wereld van SalsaFit(ness) Cuban Salsa Work-out! Ben jij klaar om salsa dansen naar een hoger niveau te tillen? Kom dan naar onze geweldige evenement op 2 juli aan de prachtige Karpendonkse plas in Eindhoven.

Deze unieke work-out combineert de opzwepende ritmes van salsa en Latin muziek met een intensieve sportervaring. Je leert individueel dansen en wordt begeleid bij het uitvoeren van leuke en uitdagende choreografieën, gebaseerd op de basispassen van de Cubaanse Salsa. Maar het gaat niet alleen om de danspassen - het draait om bewegen met persoonlijke spontaniteit, gevoel, plezier en passie.

Of je nu een salsa-liefhebber bent die zijn of haar dansvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, of je wilt sporten op een unieke en leuke manier, deze Cuban Salsa Work-out is voor jou! Het is de perfecte gelegenheid om je conditie te verbeteren terwijl je geniet van de opwindende wereld van salsa.

En het beste van alles? Het kost slechts 2,50 euro om deel te nemen! Dus waar wacht je nog op? Kom met ons mee en maak deel uit van deze onvergetelijke ervaring op 2 juli om 12 uur. Vergezel Eindhoven Maatjes en ontdek de vreugde van SalsaFit(ness) Cuban Salsa Work-out aan de Karpendonkse plas.

Mis deze kans niet om te dansen, te zweten en plezier te hebben! Schrijf je nu in en zet je dansschoenen klaar voor een geweldige dag vol energie en passie. We kunnen niet wachten om met jou te dansen!

Tickets

  • Ticket

    Deze eigen bijdrage betalen wij aan de organisatie die dit organiseert.

    € 2,50
    +€ 0,06 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page