top of page
Picknicken
Picknicken

zo 04 jun

|

Eindhoven

Picknicken

Het begin van juni betekent het begin van lekker weer! We gaan met Eindhoven Maatjes heerlijk picknicken. Iedereen neemt iets lekkers mee, op deze manier dragen we allemaal bij aan een heerlijke picknick.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

04 jun 2023 12:00 – 16:00

Eindhoven, Parkeerplaats, 5615 EB Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Kom gezellig picknicken in het zonnetje met Eindhoven Maatjes! Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze picknick, waarbij we geen eigen bijdrage vragen. Het enige wat we vragen is dat je zelf iets te eten en drinken meeneemt om te delen met anderen. Vorig jaar bracht Kevin heerlijke kaas mee en we hopen dat iedereen dit jaar iets lekkers mee kan nemen.

We verzamelen om 12 uur en zullen tot ongeveer 16 uur picknicken in het prachtige stadswandelpark in Eindhoven. Dit is de perfecte kans om nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van lekker eten en te genieten van de zon. Of je nu alleen komt of met vrienden, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze gezellige middag.

Mis deze kans niet om nieuwe vrienden te maken en te genieten van een ontspannen en gezellige sfeer. Meld je snel aan voor de picknick van Eindhoven Maatjes en laat ons weten wat voor lekkers je meebrengt. We kunnen niet wachten om samen te genieten van deze heerlijke middag!

Tickets

  • Ticket

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page