top of page
Picknick Eikenburg
Picknick Eikenburg

zo 25 jun

|

Eindhoven

Picknick Eikenburg

Ook dit jaar organiseert Trudo samen met de bewoners en ondernemers van Landgoed Eikenburg een picknick. Het lijkt Eindhoven Maatjes leuk om met een gezellig groepje deze picknick te bezoeken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

25 jun 2023 12:00 – 17:00

Eindhoven, Aalsterweg 289, 5644 RE Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Kom gezellig naar de picknick georganiseerd door Trudo en de bewoners en ondernemers van Landgoed Eikenburg! En het beste nieuws is dat iedereen welkom is! We zouden het geweldig vinden om samen met een gezellig groepje van Eindhoven Maatjes aanwezig te zijn. De picknick vindt plaats op zondag 25 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur. En het mooiste is dat de toegang helemaal gratis is!

Als je besluit om deel te nemen aan deze activiteit, vragen we je om iets lekkers mee te nemen om te delen. Op deze manier dragen we allemaal ons steentje bij aan de picknick. Laten we er samen een geweldige dag van maken!

Wat kun je verwachten op zondag 25 juni? Van alles!

Je kunt de vrijmarkt verkennen, een bezoek brengen aan de Bloemenpluktuin, meedoen met de Bosverhalentour of simpelweg genieten van live muziek. Een andere optie is om de open dag van Stadsakkers te bezoeken of een filmvoorstelling in dek apel bij te wonen. Er is ook genoeg te doen voor kinderen: ze kunnen kanovaren, plezier hebben op het springkussen, deelnemen aan een Kids Muziekworkshop of meedoen aan een speurtochtspel.

Let op: dit evenement gaat alleen door als er minimaal 8 deelnemers zijn. Of het evenement doorgaat, krijg je uiterlijk vrijdag 23 juni te horen.

Tickets

  • Ticket

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page