top of page
Karaoke & Dance Event
Karaoke & Dance Event

za 06 mei

|

Eindhoven

Karaoke & Dance Event

Ben jij de nieuwe Elvis? Of dans jij de pannen van het dak? Doe dan snel mee met ons geweldige Karaoke & Just Dance Event.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 mei 2023 19:00 – 22:00

Eindhoven, Hessen Kasselstraat 1, 5615 SM Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Ben jij op zoek naar een leuke avond uit waar je kunt zingen, dansen, kletsen en chillen? Dan is ons geweldige Karaoke & Just Dance Event op 6 mei van 19 uur tot 22 uur op Hessen Kasselstraat 1 in Eindhoven perfect voor jou!

Of je nu de nieuwe Elvis bent, gewoon lekker wilt dansen, of liever rustig wilt kletsen en relaxen, bij ons kan het allemaal. Tijdens de karaoke-sessie kun je jouw favoriete nummers zingen, maar je kunt ook gewoon genieten van de muziek en de gezelligheid om je heen.

En als je meer van dansen houdt, kun je meedoen aan de Just Dance-competitie of gewoon lekker je eigen moves laten zien op de dansvloer. Maar het allerbelangrijkste is dat je jezelf kunt zijn en kunt genieten van een avondje uit met vrienden, familie of collega's.

En het beste van alles? De eigen bijdrage voor dit evenement is slechts 3 euro per persoon. Dus nodig iedereen uit die je wilt en kom naar ons Karaoke & Just Dance Event op 6 mei in Eindhoven. Of je nu wilt zingen, dansen, chillen of kletsen, wij zorgen voor een geweldige avond vol plezier en gezelligheid!

Tickets

  • Ticket

    € 3,00
    +€ 0,08 servicekosten
  • Ticket + donatie

    € 5,00
    +€ 0,13 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page