top of page
Eindhoven GLOW 2023 bezoeken
Eindhoven GLOW 2023 bezoeken

ma 13 nov

|

Eindhoven

Eindhoven GLOW 2023 bezoeken

Op maandag 13 november verkennen we samen het GLOW Festival Eindhoven, beginnend om 19.00 uur bij het beursgebouw (Vibes Eindhoven), met een speciale route gericht op rolstoeltoegankelijkheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

13 nov 2023 19:00 – 21:30

Eindhoven, Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Duik met ons in de betoverende wereld van licht en kleur! Op maandag 13 november verkennen we samen het GLOW Festival Eindhoven. We wandelen een route van 5 km en bewonderen de prachtig verlichte gebouwen. Speciaal voor degenen die de drukte willen vermijden en voor rolstoelgebruikers hebben we de maandagavond gekozen, omdat deze avond rustiger en toegankelijker is.

Om alles soepel te laten verlopen, verzamelen we om 19.00 uur bij het beursgebouw (Vibes Eindhoven). Zoek naar het herkenbare team van Eindhoven Maatjes! Voor een optimale communicatie en gezelligheid hebben we een speciale app-groep in het leven geroepen. Zo raken we elkaar niet kwijt en blijven we op de hoogte. Mocht je liever niet deelnemen aan de app-groep, laat het ons weten.

Trek comfortabele schoenen aan en bereid je voor op een avond vol magie die tot ongeveer 21.30 uur zal duren. Wij kijken er naar uit om samen de wonderen van GLOW te beleven!

Wanneer: Maandag 13 november, verzamelen vanaf 19.00 uur. Wandeling duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

Locatie: Beursgebouw (Vibes Eindhoven), Eindhoven (voor de GLOW Festival route).

Kosten: Gratis (zorg zelf voor eventuele persoonlijke uitgaven tijdens het festival).

Dit evenement is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Tickets

  • Ticket

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page