top of page
Avontuurlijke Escape Room: "Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen"
Avontuurlijke Escape Room: "Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen"

zo 18 feb

|

Eindhoven

Avontuurlijke Escape Room: "Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen"

Op zondag 18 februari om 14.45 uur gaan we met Eindhoven Maatjes naar een escape room. Lijkt het jou leuk om mee te gaan? Reserveer dan snel jouw ticket!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

18 feb 2024 14:40 – 17:00

Eindhoven, Oude Stadsgracht 15, 5611 DD Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Datum: Zondag, 18 Februari

Tijd: 14.40 - 16.20 uur

Kosten: €19,50 per persoon

Beschrijving:

Sluit je aan bij Eindhoven Maatjes voor een onvergetelijk avontuur in de escape room, geïnspireerd door Jules Verne's klassieke verhaal "Reis om de wereld in 80 dagen". Stap in de schoenen van de legendarische avonturiers Philaes Fogg en zijn metgezel Passepartout, en ervaar een race tegen de klok rond de wereld.

Jules Verne, een visionair van zijn tijd, bracht ons verhalen die de grenzen van verbeelding en realiteit vervagen. Nu is het jouw beurt om deze fantasiewereld te betreden. Gebruik jouw leiderschap, vernuft en inzicht om de uitdagingen die op je pad komen te overwinnen. Deze escape room is niet alleen een test van kennis en logica, maar vereist ook de koelbloedigheid van een ware wereldreiziger.

Ben je klaar om jezelf en je team uit te dagen? Kun jij de reis sneller voltooien dan Philaes Fogg meer dan een eeuw geleden deed? Dit is je kans om het te bewijzen!

Aanmelden:

Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van een spannende, leerzame en vooral leuke ervaring met je mede-maatjes van Eindhoven.

We zien je graag op zondag 18 februari voor dit unieke avontuur!

Tickets

  • Ticket

    € 19,50
    +€ 0,49 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page