top of page
Alpaca wandeling
Alpaca wandeling

zo 11 jun

|

Riethoven

Alpaca wandeling

Heb jij altijd al met een alpaca willen lopen? Dan is dit je kans! Er is ook de ruimte om de alpaca's te voeren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

11 jun 2023 14:00 – 16:30

Riethoven, Heiereind 10, 5561 BB Riethoven, Nederland

Over het evenement

Ontdek de rustgevende kracht van de natuur en maak kennis met de vriendelijke alpaca's tijdens de Alpaca Wandeling van Eindhoven Maatjes! Voor slechts 12,50 euro kan je genieten van een prachtige wandeling met deze bijzondere dieren in de rustige omgeving van Riethoven.

De wandeling duurt maximaal 1,5 uur en tijdens deze tijd heb je alle tijd om de alpaca's te voeren en te knuffelen. Dit is een unieke kans om de dieren van dichtbij te bekijken en hun zachtaardige persoonlijkheid te ontdekken.

De locatie van de alpaca wandeling is Heiereind 10 in Riethoven, gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer. Als je geen eigen vervoer kunt regelen, stuur ons dan een berichtje. Dan kunnen wij kijken of je eventueel met iemand kan meerijden.

Wacht niet langer en reserveer jouw ticket voor zondag 11 juni om 14 uur! Dit is een ervaring die je niet snel zal vergeten en een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Koop nu je ticket en bereid je voor op een onvergetelijke wandeling met de alpaca's!

Tickets

  • Ticket

    € 12,50
    +€ 0,31 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page